”Cloud” платформа за ваше пословање

Све на једном месту за власнике ауто сервиса и центара.
Пуна контрола над процесима пословања

Доступно увек и свуда

Нашу платформу можете да користите где год да се налазите и који год уређај да користите. Интерфејс нашег система аутоматски се прилагођава величини екрана уређаја.

Компатибилан је са Windows, Linux, Mac OS, Android, iOS и свим другим оперативним системима. Не захтева инсталацију никаквог софтвера на ваш уређај.

Власници возила увек имају на располагању валидну и ажурну сервисну књижицу.

Сервиси, продавци аутомобила и rent-a-car агенције у сваком тренутку и било где да се налазе могу да провере податке о сваком аутомобилу у свом систему.

Убрзава пословање

Аутоматизацијом пословних процеса скраћује време за обављање важних послова. Све податке о возилу обезбеђује оног тренутка када су вам потребни без чекања и додатног ангажовања око тога.

Повећава продуктивност

Уместо да трошите време на прикупљање информација о возилу, да проверавате кјои су му делови промењени... можете да се сконцентришете на конкретан посао - о свему осталом води бригу наш систем.

Повезује и штеди

У нашем систему налазе се подаци о возилима, продавнице ауто делова, ауто сервиси, rent-a-car агенције, осигуравајуће куће... И сви они су повезани с циљем да вама олакшају одржавање вашег љубимца на два или четири точка. А захваљујући попустима које нуде само кроз овај систем, све интервенције на возилима завршаваћете брже и јефтиније.